Portfolio

Mijn verhaal

Naast mijn beroep als ergotherapeut in het revalidatiecentrum in Geel, ben ik een praktijk gestart waar ik als sportmasseur en sportcoach actief ben. Dankzij steeds up-to-date te blijven met de nieuwste behandelmethode, een duidelijke visie en een passie voor sport ben je bij Sportpraktijk Vangeel aan het juiste adres.

Ervaring

Jarenlang ervaring in de revalidatie en blessurepreventie

Gepassionneerd

Mijn doelstelling is om zo veel mogelijk sporters te kunnen helpen

Sport

Ervaringsdeskundige in het marathonlopen en krachttraining

Met passie

Sport is mijn passie en dat zal altijd zo blijven. Mijn doelstelling is om zo veel mogelijk sporters, zowel recreatieve als (semi)professionele sporters te kunnen helpen. Persoonlijk zie ik mezelf als de volgende stap richting het behalen van jouw sportieve doelstellingen. De afgelopen jaren heb ik de kans gekregen om met meerdere professionals te kunnen samenwerken. Dit heeft me enorm veel bijgeleerd en dit wil ik graag vertalen naar al mijn klanten.

In eerste instantie is de praktijk opgericht enkel als massagepraktijk. Na enkele jaren te werken als sportverzorger groeide de passie naar sportcoaching steeds meer en meer. Door meerdere, specifieke opleidingen te volgen is de praktijk gegroeid naar een complete sportpraktijk. Een plaats waar elk niveau van sporter geholpen kan worden.